Shkolla Amerikane e Gjuheve te Huaja "Kristofor Kolombi" kerkon te punesoje agjente marketingu ( 15-20 persona/ vajza dhe djem).

Ju lutemi te dergoni CV tuaj ne adresen : [email]kristoforkolombi@gmail.com[/email].
Vetem personat e perzgjedhur do te kontaktohen per nje interviste.

Duke ju falenderuar,mirepresim CV tuaja!

Shkolla Amerikane e Gjuheve te Huaja "Kristofor Kolombi"
Adresa : Mbrapa Fakultetit te Gjuheve te Huaja ( ne hyrje te qytetit studenti).

Tel. : 044 31 08 13

Cel. : 069 67 10 513